Karbon Film Özellikleri

Karbon Film Özellikleri

Karbon filmlerin en önemli özelliği ayakları sıcak tutmasıdır. Bilindiği üzere insan vücudunda en önemli kısım ayaklardır. Ayaklar soğuk havanın vücudumuza girişinin başladığı bölgedir. Bir insan tüm vücudunu sıcacık tutup ayaklarını soğuk tutarsa o insan zatürre geçirir. Bu nedenle tıpta ayak çok önemlidir ve doktorlar her zaman çorap giyilmesini tavsiye etmektedirler. Karbon filmler, camilerde veya evinizde namaz kılarken veya dolaşırken ayaklarınızın sıcak tutulmasını ve hastalıklardan korunmanızı sağlar. 
-Elektrikli ısıtıcıların gereksiz masraflarından sizi korur. Ülkemizde elektrikli ısıtıcı fiyatları son yıllarda katlanarak artmaktadır. Bu da insanlara ısınma konusunda çok ciddi bir yük bindirmektedir. Karbon filmler sizleri ekstra bir yükten kurtararak ısınma probleminizi bedavaya getirmenize yardımcı olur. Doğalgazın bulunmadığı bir yerde elektrikli sobalar ile ısınmaya çalışırsanız masraflarınız üç kat artar. Masraflardan kısmak için karbon filmler en doğru tercih olacaktır.
- Karbon filmlerin bir diğer önemli özelliklerinden biri de uzun ömürlü olmalarıdır. Alacağınız elektrikli ısıtıcıların ömrü maksimum 5 yıl ile sınırlı iken karbon filmlerin ömrü 10 yıla kadar çıkmaktadır. Aynı zamanda karbon filmlerin tamamında en az 2 yıl garanti vardır. 2 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamayacağınızın garantisi verilmektedir. En ufak bir probleminizde karbon filminizi sıfırı ile değiştirtmeniz mümkündür. 
- Karbon filmler elektronik termostat ile kontrol edildiklerinden gereksiz yere harcama yapmanız engellenir. Bu sayede aylık ödediğiniz ısınma maliyetinde ciddi azalışlar meydana gelir. Özellikle soba ile ısınanlar elektrik faturalarından şikayetçi ise onlara karbon film ısıtma sistemlerini şiddetle tavsiye ediyoruz. 
- Bu sistemin cami gibi geniş yüzey alanına sahip yerlerdeki en önemli katkısı eşit bir ısı dağılımı sağlamasıdır. Caminin her bölgesi bu sistem sayesinde eşit bir şekilde ısınmakta ve cemaat aynı şekilde memnun kalmaktadır. Şu an İstanbul'un çeşitli camilerinde bu sistem kullanılmaya başlandı ve cemaat ile yapılan sohbetlerde ne kadar memnun oldukları öğrenildi. Neredeyse tüm cemaat bu sistem geldiği için çok mutlu olduğunu ve artık ısınmak için camiye 5 vakit geldiklerini belirttiler. Karbon filmler prefabrik evlerde de çok fazla kullanılmaktadır. Prefabrik evlerin ısınma problemi bu sayede minimuma indirgenmektedir. Dilerseniz tek bir odanız için veya evinizin tamamı için bu sistemi tercih edebilirsiniz. Bu sistem evinize kurulduktan sonra birkaç ay içinde ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız. Isınmak için ekstra bir çaba sarf etmenize gerek kalmaksızın tüm eviniz soğuk kış aylarında sıcacık olacaktır. Bu sistemi kurmayı düşünüyorsanız iyi ve tanınmış bir firma ile irtibat kurmalısınız. Unutmayın ki her işte olduğu gibi bu işte de eğer düzgün bir sistem kurulmazsa ciddi tehlikeler ortaya çıkabilir.